Otevírací doba restaurace:
- Pondělí, středa až pátek 15.00 -22.00
- Úterý – zavřeno, otevřeno pouze pro hotelové hosty
- Sobota – Neděle 13.00 – 22.00
Pro vaše rezervace nás neváhejte kontaktovat na tel. 733 188 904, email: hotel.podjasany@seznam.cz
Otevírací doba restaurace:
Pro vaše rezervace nás neváhejte kontaktovat na tel. 733 188 904, email: hotel.podjasany@seznam.cz
Náš tým v čele se šéfkuchařem Romanem Paulů pro Vás připravuje menu v závislosti na ročním období a s přihlédnutím k umístění naši restaurace v horském prostředí.
Menu obsahuje jak tradiční speciality české kuchyně, tak i kuchyně burgundské, která ve svých receptech používá hojně kvalitní hovězí maso, drůbež a zvěřinu a v neposlední řadě jako jednu z ingrediencí i nemalé množství vína. V našem menu nechybí ani sladkovodní ryby, různé druhy salátů, domácí dezerty, nabídka francouzských sýrů a bohatý výběr pokrmů pro Vaše nejmenší ratolesti.
K Vámi vybraným jídlům Vám rádi doporučíme to nejvhodnější z našeho obsáhlého vinného lístku, zaměřeného na ta nejlepší francouzská vína ze všech vinařských oblastí Francie a moravská vína od guru moderního moravského vinařství Miloše Michlovského.
Těšíme se na Vás denně od 15.00 do 22.00 hod.
V sobotu, neděli a ve sváteční dny od 13.00 do 22.00 hod.
Pro Vaše pohodlí a jistotu usazení Vám doporučujeme rezervovat si místa předem na tel. 499 433 524, mimo otevírací hodiny na tel. 499 433 520 nebo 733 188 904.