Restaurace

Náš tým v čele se šéfkuchařem Radimem Pitrunem pro Vás připravuje menu v závislosti na ročním období a s přihlédnutím k umístění naši restaurace v horském prostředí.
Menu obsahuje jak tradiční speciality české kuchyně, tak i kuchyně burgundské, která ve svých receptech používá hojně kvalitní hovězí maso, drůbež a zvěřinu a v neposlední řadě jako jednu z ingrediencí i nemalé množství vína. V našem menu nechybí ani sladkovodní ryby, různé druhy salátů, domácí dezerty, nabídka francouzských sýrů a bohatý výběr pokrmů pro Vaše nejmenší ratolesti.

K Vámi vybraným jídlům Vám rádi doporučíme to nejvhodnější z našeho obsáhlého vinného lístku, zaměřeného na ta nejlepší francouzská vína ze všech vinařských oblastí Francie a moravská vína od guru moderního moravského vinařství Miloše Michlovského.

Těšíme se na Vás denně od 15.00 do 22.00 hod.

V sobotu, neděli a ve sváteční dny od 13.00 do 22.00 hod.

Pro Vaše pohodlí a jistotu usazení Vám doporučujeme rezervovat si místa předem na tel. 499 433 524, mimo otevírací hodiny na tel. 499 433 520 nebo 733 188 904.